I 2020 arbejder vi med

Uddannelse til fattige børn og unge i Nepal

I 2020 igangsatte vi et 3-årigt projekt i Katmandu i Nepal. Landet er generelt meget fattigt, men der er stor vilje til at udvikle landet i en positiv retning. Vores støtte gives til en flok større børn, der gerne vil lære mere om IT og online marketing. Vi samarbejder med en skole i Katmandu og støtter ved at finansiere underviser, IT-udstyr, lokaler mm…..

Støtte til Sera’s Caring Place i Uganda

I Uganda er der desværre mange børn der lever på gaden. Nogle af dem er heldige og kommer på børnehjem. Et af disse børnehjem, som vi har støttet i 2020, hedder Sera’s Caring Place og her bor knap 30 børn og unge i alderen 8-23 år.  

Børnehjemmet fungerer på nuværende tidspunkt i bygninger der er lejet, men de ønsker en mere stabil løsning, bedre rammer for børnene og at omkostningerne til boligen bliver billigere. Derfor har Sera’s Caring Place startet en indsamling og denne har vi støttet økonomisk i 2020…..

 

Donation til sommerlejr  

I 2020 har vi støttet Solskinslejren, som hvert år afholdes på Lolland. Lejren er for børn hvis forældre ikke selv, af sociale, økonomiske eller andre årsager, kan afholde ferie med deres børn.

På lejren deltog 77 børn og ca. 50 frivillige. Tre medarbejdere fra River Online var på besøg i lejren en af dagene for at opleve stemningen, og for at se hvad donationen fra River United blev brugt til….