Historien bag River United

Vil du vide mere om River United, så læs blokindlæget herunder.

Anne Engsgaard

AF ANNE EGSGAARD

Er River United en fodboldklub?

Svaret er kort. Nej, River United er ikke en fodboldklub. Vi har nemlig hos River Online Group startet en velgørenhedsorganisation, med det formål at hjælpe udsatte børn i nogle af verdens fattigste områder og i Danmark.

Vi lever i en verden, hvor forskellen på rig og fattig er stor. Med det in mente, har vi måtte erkende, at vi tilhører den del af verden hvor der er tryghed, sikkerhed, gode uddannelsesmuligheder og alt det andet som et velfærdssamfund står for.

Så opstår det næste spørgsmål måske?

Men hvorfor ikke bare give penge til en etableret velgørenhedsorganisation?

Ja, det kan vi godt forstå, hvis du undrer dig over. Det ville være langt nemmere at give pengene til en anden organisation. Vi ville dog skabe noget helt nyt og gik derfor i en helt anden retning. Tanken bag River United, var at skabe en medarbejderstøttet- og drevet organisation, hvor både virksomheden og medarbejderne kunne støtte en god sags tjeneste.

Men er det kun medarbejderne der støtter River United?

Nej, det er det bestemt ikke. Udover medarbejdernes månedlige betaling, støtter River Online Group også River United økonomisk. Fik vi ikke det hele med og har du stadig spørgsmål? 

Så læs mere om River United

Vil du støtte et godt formål?